Може да е преуспяла актриса, но като всеки човек, Дженифър Анистън е има страхове, неуспехи и проблеми.

Ето какво е научила от тежките моменти и какво й помага да продължи напред:

Aз бях тази, която си пречех да живея живота си. И спрях да го правя!

„Aз бях тази, която си пречех да живея живота си. И спрях да го правя!“

„В един момент осъзнах, че аз бях тази, която си пречех да живея живота си. И спрях да го правя! Гневът е толкова грозен… Не искам да изпитвам гняв и възмущение. Научих се да се справям с тези чувства. Всеки може да го направи.
Научих, че можеш да минеш през нещата, които те нараняват. Нищо няма да те убие. Нищо! Хората са невероятни! Притежаваме такава устойчивост! Важното е живота е да обичаш и да бъдеш обичан, да си щастлив и да не се примиряваш с по-малко от това, което заслужаваш.
Щастието е избор. Просто започни да правиш нещата, които те карат да се чувстваш добре. Ето това разбрах от живота…
Щастлива съм с това, което Господ ми е дал. Ако накрая можеш да кажеш: „Обичах и получих много любов“, ще е прекрасно. И напълно достатъчно.“

Дженифър Анистън

Всеки има проблеми и лоши моменти, но само ако се изправим лице в лице с тях, можем да ги преодолеем. Наркотиците не са изход, а временно бягство от проблема. Ако заравяш главата си в пясъка, проблемът няма да изчезне, само че ти няма да можеш да дишаш свободно.

Изгради своето ново Аз, надскочи себе си и зависимостта и ни позволи да ти помогнем да намериш изход от гнева, болката, възмущението.

Център за личностно развитие на младежи ТРАМПЛИН е твоят трамплин към по-добър живот без дрога. Щастието е избор! Избери да живееш без дрога, свържи се нас »