В център ТРАМПЛИН целта ни е да помогнем за личностното развитие и да предоставим различна перспектива на децата и тийнейджърите, употребяващи наркотици. За нас е важна не само обратната връзка, която ние даваме на подрастващите, а и тази, която получаваме, защото ние израстваме и се учим заедно с тях.

По тази причина, по-долу поместваме равносметката на М. от първо лице. Те премина частта терапевтична общност на нашата рехабилитационна програма и в момента е на етап ресоциализация и продължаващо личностно развитие, в които всички от рехабилитационен ТРАМПЛИН я подкрепяме.

Как М. е усетила престоя си в център ТРАМПЛИН?

Равносметка

Постъпих в ТРАМПЛИН на 9 март 2019, преди 7 месеца. Толкова леко докосвах студенината на ежедневието, че ако не ми подадеш нещо истинско, не би могъл да ме промениш.
Колебаех се дали да премина прага на настоящето – правиш го, а друг път – не. Но отдадеш ли се, знаеш, че няма да си същият. Сриват се стени, става чудо след чудо.
Дойде моментът, в който трябва да си тръгна, а спомените остават в пукнатините на сърцето. Остават мисли и хора в миналото и настоящето, а всичко това напомня за себе си.

Споделено от: М., 12.09.2019

Казвали сме и ще продължаваме да го повтаряме: терапевтичен център ТРАМПЛИН не е комуна за наркомани, а място за личностно развитие и осъществяване на собствения Аз. Ние сме твоят трамплин към теб самия. Нашата цел е да ти помогнем да се справиш с предизвикателствата, да не си сам в трудностите и да откриеш цел и посока към по-осъзнат живот.

Не си сам! Позволи ни да ти помогнем!

Ние ще ти помогнем да надскочиш себе си и зависимостта с терапевтичен център за рехабилитация на наркозависими младежи ТРАМПЛИН! Можеш да се справиш, но не е нужно да си сам!

Свържи се с нас още днес!