Радваме се да ти съобщим, че с повишено внимание, терапевтичен център ‘ТРАМПЛИН’ започва да се завръща към нормална дейност, след отпадане на по-строгите мерки срещу разпространението на коронавирус COVID-19.

Въпреки че досега бяхме на твое разположение онлайн и по телефона, сега отворихме отново дневния център и терапевтичната общност, за да можем пълноценно да ти помогнем да се справиш със зависимостта.

Връщането към нормална дейност все още е с известни ограничения. Според специалистите, опасността от заразяване не е преминала и затова е обща отговорност да предпазваме себе си и близките си. По тази причина, все още има правила, които важат за всички в ‘ТРАМПЛИН’.

  • интервютата и всички срещи, организирани в рехабилитационен център ‘ТРАМПЛИН’ се осъществяват само с носене на предпазна маска и при спазване на социална дистанция от 1.5 м
  • хигиената в дневния център и терапевтичната общност винаги е била приоритет в терапевтичен център ‘ТРАМПЛИН’, но при създалата се ситуация, следим още по-стриктно спазването ѝ
  • посещенията от външни лица в терапевтичната общност са сведени до абсолютен минимум, свижданията все още не са разрешени.