За нас

Рехабилитация, личностно развитие и интеграция на деца и юноши, застрашени от употреба психоактивни вещества.
ЕкипКонтакти

Нашата мисия & Визия

Целта ни е да помогнем на тийнейджърите да надскочат себе си

Нашата мисия е да постигнем цялостна промяна в начина на мислене на децата и младежите, така че да израснат като личности, без да търсят увереност или бягство във вредни за тях поведенчески модели.

Мисия и цели

Поради тенденциите за увеличаваща се употреба на стимуланти и нови психоактивни вещества предимно от млади хора, а все по често и от непълнолетни, се налага прилагането на нови подходи в лечението и психосоциалната рехабилитация. Именно такива нови подходи предлага в последните години сдружение спортен клуб “КА спорт”. Трамплин е резидентна услуга с адаптиран режим за психо-социална рехабилитация на непълнолетни, страдащи от зависимост към психоактивни вещества.

Нашият екип

Рехабилитационен център „Трамплин“

Сертификация

Програма „Живот без дрога“

Често задавани въпроси

Нашите ценности и цели

„Импулсът да надскочиш съзнателното си Аз е основен стремеж на душата. Когато по някаква причина хората не успеят да преодолеят себе си чрез религия, добри дела и духовни упражнения, те са склонни да прибягнат до химическите сурогати на религията – алкохола и синтезираните наркотици…“

– Олдъс Хъксли

FAQ

Често задавани въпроси

Къде мога да намеря отговорите на своите въпроси?

Това е мястото, където ще можеш да откриеш всичко, което те интересува за терапевтичен център ТРАМПЛИН.
В момента обработваме информацията, която имаме, така че да ти предоставим максимално подробно и информативно съдържание. Това не значи, че няма кой да отговори на въпросите ти – просто се свържи с нас.

Как мога да задам своя въпрос?

Винаги сме на разположение да отговорим на твоите въпроси. Свържи се с нас по удобен за теб начин и ние ще ти помогнем в максимално кратък срок.